SEGRE
Gerard Encuentra es va queixar de l’arbitratge durant el partit.

Gerard Encuentra es va queixar de l’arbitratge durant el partit.POL PUERTAS

Creat:

Actualitzat:

Array Avui m’agradaria destacar dues grans notícies del Força Lleida. D’una banda, la gran victòria d’ahir. S’ha de reconèixer que el partit contra el cuer podia ser una trampa i, encara que va ser bastant igualat, al final el triomf es va quedar a casa per a alegria de l’afició, que va tornar a gaudir de l’espectacle.

La gran trajectòria de l’equip de Gerard Encuentra, que ja suma tres victòries en les quatre primeres jornades de Lliga, ens fa pensar en un inici de temporada molt esperançador, i que se suma a la bona notícia de la incorporació aquesta setmana de l’aler Matej Kavas. Amb aquesta incorporació ja està la plantilla pràcticament tancada, i el tècnic ja podrà treballar amb tots els efectius. La segona victòria és la part solidària del club.

En el partit d’ahir, els aficionats que van entrar a l’Espai Fruita Barris Nord es van trobar amb la possibilitat de poder col·laborar amb l’Associació Contra el Càncer de Lleida, que va disposar d’un espai per posar una guardiola i vendre els bidons solidaris. Tanmateix, el més rellevant és que aquesta iniciativa no ha estat una acció puntual, ja que les dos entitats volen seguir vinculades estretament amb un projecte de col·laboració i sensibilització. És molt important que els clubs esportius referents de la nostra ciutat puguin ajudar i, sobretot, treballar conjuntament amb organitzacions com l’Associació Contra el Càncer, tant per normalitzar situacions com per aconseguir fer un bon treball de prevenció i educació en els hàbits saludables.

Espero que amb aquesta primera iniciativa es pogués recaptar una bona quantitat de diners, per poder donar suport als serveis de l’associació. Enhorabona per la iniciativa i per la futura col·laboració entre les dos entitats.

Gerard Encuentra es va queixar de l’arbitratge durant el partit.

Gerard Encuentra es va queixar de l’arbitratge durant el partit.POL PUERTAS

tracking