SEGRE
Michael Carrera va tornar a ser decisiu per tombar el Girona.

Michael Carrera va tornar a ser decisiu per tombar el Girona.POL PUERTAS

Creat:

Actualitzat:

Que el bàsquet i l’esport en general estan immersos en una situació anòmala, no n’hi ha cap dubte. És un moment díficil per als clubs que han de gestionar la incertesa que genera aquesta pandèmia, arribant fins i tot a disputes gens agradables entre si, com les esdevingudes en l’últim partit disputat davant del Peñas d’Osca. Gens fàcil tampoc per als aficionats, que setmana rere setmana veuen com s’ajornen partits i se’ls fa difícil un seguiment de la Lliga.

En aquests moments no és gens fàcil fer-se una idea de com està la competició, ja que la classificació presenta diferències de fins a tres encontres jugats entre alguns equips. Però sens dubte la màxima dificultat l’han de suportar els equips. Els entrenadors, al no poder disposar de tots els jugadors en els entrenaments i per la decepció que suposa preparar partits que al final no s’arriben a jugar.

I els jugadors, perquè més que entrenar-se el que veritablement els motiva és jugar partits. Sens dubte una Lliga del tot diferent. Si ja per si mateixa és igualada i incerta, el fet que no es pugui assegurar el mateix ritme de competició per a tots els equips fa que encara presenti un grau encara més alt d’incertesa.

L’equip que demostri una solidesa mental i una millor adaptació a les particularitats d’aquesta competició veurà augmentades les seues opcions d’assolir l’èxit. No puc acabar sense fer referència al merescut homenatge que ahir va brindar el Barris Nord al nostre etern capità Miki Feliu. Gràcies per totes aquestes temporades en què has demostrat estar tan identificat amb el club de la nostra ciutat i per l’exemple que has donat als joves jugadors.

tracking