SEGRE
L’afició va vibrar amb el triomf i es va indignar amb l’arbitratge.

L’afició va vibrar amb el triomf i es va indignar amb l’arbitratge.POL PUERTAS

Creat:

Actualitzat:

Dit sigui d’entrada que el més important sempre és preservar la salut de les persones. Però no em negaran que el que està succeint aquesta temporada amb la maleïda Covid-19 pot alterar els nervis dels aficionats més temperats. Hi ha moments en què no se sap si es juga, si s’ajorna, si se suspèn el partit.

Això passa en tots els esports però és especialment greu al bàsquet. Sense anar més lluny, el Força Lleida té en aquests moments quatre partits ajornats (Palència, Oviedo, Palma i Melilla). El Palència en té cinc.

Així les coses, no hi ha manera d’ordenar la classificació ja que a tots els equips els falta jugar algun partit. Hi cal afegir el trist paper que, en algun cas, està jugant la Federació Espanyola. N’hi ha prou amb recordar que el partit Lleida-Osca s’havia suspès per uns positius no confirmats de l’Osca i, a mitja tarda del dia del partit es va anunciar que es jugava, amb gran enuig per cert dels oscencs que es van queixar que se’ls havia obligat a venir a jugar.Però és que a més a més, s’han canviat els protocols de la competició i això pot contribuir a alterar una igualtat que se suposa que hi ha d’haver en tots els campionats.

En aquests moments si no hi ha un nombre determinat de contagis, l’enfrontament no s’ajorna. Anteriorment s’ajornaven sense determinar nombre de contagis.I si a la LEB Or s’està produint aquest desconcert, què em diuen de la Lliga ACB? Allà sí que el problema és enorme, ja que la meitat dels equips estan jugant a més competicions internacionals. I cal acabar la primera volta per saber quins equips jugaran la Copa.

Segurament si hi hagués menys equips i menys partits, les coses serien molt més fàcils.

L’afició va vibrar amb el triomf i es va indignar amb l’arbitratge.

L’afició va vibrar amb el triomf i es va indignar amb l’arbitratge.POL PUERTAS

tracking