SEGRE
González intenta anotar una safata.

González intenta anotar una safata.POL PUERTAS

Creat:

Actualitzat:

Q ualsevol empresa que es valori treballa amb objectius a curt, mitjà i llarg termini. Es creen plans estratègics, d’acció, que cada any s’adapten. Els objectius són recursos necessaris per a l’orientació dels esforços de les persones que formen un col·lectiu, per aconseguir d’aquesta manera l’èxit més gran en un període futur.

Possiblement aquesta sigui la pregunta que ens hem de fer. Quins objectius té l’ICG Força Lleida? Jugar una bona temporada, lluitar per l’anhelada ACB.. Si ens ho demanem, potser tots pensaríem a pujar però, realment és un objectiu o una il·lusió? El 2001 vam viure un ascens, uns anys fantàstics per a la ciutat, per on es passejaven Barça, Madrid, Joventut.

Avui ens hauríem de preguntar si estem preparats per fer aquest pas, estic pràcticament segur que esportivament així és, ja que els resultats fins avui ho avalen. Al llarg d’aquestes últimes temporades s’han hagut de prendre moltes decisions, s’ha lluitat per mantenir la categoria bé sigui a la pista o als despatxos. Avui dia, afortunadament, la situació és diametralment oposada.

El primer objectiu està complert; les victòries, els resultats i la personalitat de l’equip han aconseguit que la ciutat torni al pavelló, que els rivals ens respectin i que, per tant, l’equip s’hagi convertit en un rival a batre. Permeteu-me, llavors, continuar somiant. Arriben els play-offs i pugem a ACB.

Tenim al cap aquesta situació? Ens hem plantejat quin seria el camí a recórrer? Tenim equip, tenim afició, il·lusió, però la següent categoria no només es nodreix d’aquests factors. A Lleida ja es va aconseguir el miracle de construir un pavelló amb capacitat per a 5.000 persones en un sol estiu, sembla un èxit, però si ens allunyem i mirem amb perspectiva, més que un èxit, va ser no confiar en l’equip fins que l’ascens es va convertir en un fet. Segurament ningú no esperava pujar i després va caldre córrer.Malgrat aquestes dos últimes derrotes, estem en el camí d’aconseguir el primer objectiu.

Ens comencem a plantejar un segon objectiu? Estic convençut que, si arriba el moment, estarem preparats.

González intenta anotar una safata.

González intenta anotar una safata.POL PUERTAS

tracking