SEGRE
L’afició va vibrar amb una exhibició del seu equip.

L’afició va vibrar amb una exhibició del seu equip.POL PUERTAS

Creat:

Actualitzat:

Diumenge 16 de maig del 2021. El Força Lleida perd a Melilla (67-61) i es consuma el descens a la Lliga LEB Plata. La crisi, no només esportiva sinó també directiva, plana sobre el club lleidatà.

Un equip dirigit per un històric com Gustavo Aranzana, i en el qual hi havia jugadors com Carrera, Polanco, Chapela, Vinicius, Buchanan, Bulic o el capità Miqui Feliu, consumava el desastre. El que havia començat malament acabava pitjor, amb un descens a la tercera categoria del bàsquet espanyol. Després d’un estiu de dures negociacions, amb l’intercanvi de places amb el FC Barcelona i la contractació d’un tècnic jove i que mai havia entrenat a la LEB Or, Gerard Encuentra, el Força Lleida iniciava un camí incert.

Per acabar de complicar més la situació, es canviava totalment la plantilla. De fet només continuava el veneçolà Michael Carrera, que es quedava a Lleida renunciant a millors ofertes que havia rebut.I ara, només deu mesos després del desastre, l’equip ocupa la tercera posició de la classificació, s’ha quedat a un pas de jugar la Copa Princesa i té pràcticament assegurada la seua presència en els play-offs d’ascens a la Lliga ACB. És cert que hi ha hagut alguna entrepussada inesperada (per exemple la derrota a Palma), però el que ningú pot negar és que la temporada està resultant senzillament espectacular.I només deu mesos després d’aquell desastre, comença a sonar una altra vegada la paraula ACB en el vocabulari dels aficionats.Amb poc més de 1.000 abonats és impossible aspirar a l’ascens a la màxima categoria del bàsquet estatal.

Però com a mínim, i de moment no és poc, s’ha recuperat l’afició del Barris Nord. I tal com es presentava l’estiu sembla un miracle. Array

L’afició va vibrar amb una exhibició del seu equip.

L’afició va vibrar amb una exhibició del seu equip.POL PUERTAS

tracking