SEGRE
Michael Carrera intenta anotar davant de Sorolla.

Michael Carrera intenta anotar davant de Sorolla.JAVI ENJUANES

Creat:

Actualitzat:

El Força Lleida no serà avui a la gran final per l’ascens a la Lliga ACB. Els lleidatans van ser superats a la semifinal pel Girona, però això no vol dir que no s’hagi de celebrar com es mereix l’extraordinària temporada que ha firmat l’equip de Gerard Encuentra. Plantar-se a la Final Four davant de potències esportives i econòmiques com Estudiantes o Girona no està a l’abast de qualsevol i cal destacar-ho perquè ha estat un èxit forjat des de la humilitat d’un equip amb un dels pressupostos més baixos de la categoria, i que a finals de la temporada passada no estava gens clar ni tan sols que pogués sortir a competir.

S’ha acabat la fase regular de la Lliga en tercera posició, s’ha superat el Càceres en uns durs play-offs de quarts de final, ha estat el màxim anotador del campionat, ha donat espectacle en cada partit i ha tingut a les seues files el segon jugador més valorat del campionat, un Michael Carrera només superat per l’NBA Marc Gasol. Temporada impensable, que tots valorarem quan passi cert temps.Però al marge de l’aspecte esportiu, sempre prioritari en qualsevol club professional, del que no hi ha dubte és que el Força Lleida ha aconseguit aquesta temporada una cosa molt important i transcendental de cara al futur, tornar a il·lusionar una afició àvida d’un gran espectacle com és el bàsquet professional. En el play-off contra el Càceres van acudir al Barris Nord més de 5.000 espectadors i tots recordem aquells temps en què el recinte s’omplia amb les visites del Barcelona o el Reial Madrid.

Tant de bo que la llavor que s’ha plantat aquesta temporada pugui donar els seus fruits a la pròxima, en la qual, de segur, tornarem a lluitar per l’ascens a la Lliga ACB.

tracking