SEGRE

LA CONTRACRÒNICA

El tema de la falta de gol ja és greu

Creat:

Actualitzat:

Una altra jornada més, i ja són nou, i el Lleida continua sense veure la porteria contrària. Només ha marcat cinc gols en els nou partits disputats (sí, és veritat, també només n’ha encaixat sis) i, en comptes de mirar cap a dalt, els de Pere Martí comencen a mirar perillosament cap a baix. Ja ho dèiem la setmana passada després d’empatar amb el Saguntí.

Sumant cada vegada tan sols un punt costa molt arrancar. I el Lleida ha sumat tan sols set punts dels últims divuit possibles i, si filem encara més prim, tres dels últims dotze, que encara queda pitjor la cosa. Més encara, l’última victòria al Camp d’Esports es remunta a un ja llunyà dia 11 de setembre, quan es va derrotar per un resultat de 1-0 l’Ebro.

Però és que, al marge de les estadístiques que alguna vegada hauran de trencar-se perquè per a això hi són, aquest equip no transmet gaire. En moltes fases dels partits se’l veu desorientat, bloquejat.. Toca i toca però massa en horitzontal i molt poc en vertical.

I, quan ho fa, poc, sí, però de vegades ho fa, no té sort, com en aquesta rematada de Chuli, ja en el segon temps, que va acabar al pal. Bé, l’Olot també en va enviar una altra al pal. Però en línies generals és patent que en atac queda molt treball encara per fer.

No estem encara al mercat d’hivern per poder reforçar aquesta parcel·la, però fa la sensació que caldrà fer cursets intensius per tal de millorar-la.A més a més, potser són figuracions meues, però l’afluència d’espectadors al Camp d’Esports continua decreixent a mesura que va avançant la temporada. Posats a buscar, sempre podem trobar una excusa. La d’ahir podria ser l’inici del pont del dia 1 de novembre.

Devia ser això, però no sembla que amb posar al final dels partits (ahir a la nit va quedar així, així) el You’ll Never Walk Alone, el mític tema a les veus de Gerry and The Pacemakers, es pugui arribar a motivar públic i jugadors. Després de passar per la Ciutat Esportiva del Saragossa diumenge vinent al matí (11.30 hores), caldrà esperar al partit de Copa del dia 13 (18.00 hores) davant de l’Alabès. Potser aquest duel coper pugui ser una bona teràpia de motivació.

El Lleida no té gaire a perdre i sí molt a guanyar.Aplaudiments. Per fi una bona notícia als despatxos. El Lleida ha anunciat que té el NIF adequat i ja pot gestionar les quantitats que el club té pendents amb Hisenda i la Seguretat Social.Xiulada.

La col·laboració de l’entitat blava amb l’Associació contra el Càncer aportant 150 euros per cada gol marcat no ha pogut començar pitjor. Malgrat la foto commemorativa i també els globus roses sobrevolant el Camp d’Esports, els de Pere Martí no van veure porteria.

tracking