SEGRE
Diogo Brito va estar a un gran nivell a Pumarín.

Diogo Brito va estar a un gran nivell a Pumarín.ÁREA 11

Creat:

Actualitzat:

En un partit de bàsquet són múltiples els actors que entren en joc. Els més importants són els jugadors sense cap dubte i darrere d’ells els entrenadors. Obvi.

Tanmateix no podem deixar d’enumerar altres variables que poden condicionar el desenvolupament i, en conseqüència, el resultat final del matx. Ens referim a l’afició i als àrbitres. L’afició amb la seva actitud i passió desenfrenada ajuda i de quina manera a enlairar l’equip en els moments decisius.

És una variable que compta i molt, per damunt de tot en pavellons com el nostre, on es fa forta i s’ha convertit en el jugador número sis a la pista. L’altra és l’arbitral i aquí és on un equip i els seus entrenadors han de ser hàbils i intel·ligents a l’hora de saber llegir el partit i el nivell d’exigència dels col·legiats tant pel que fa a les faltes o no faltes com al llenguatge verbal i no verbal.Una bona lectura del llistó que els àrbitres posen al partit ens donarà llum per saber conduir el matx tant en defensa com en atac. Ahir a Oviedo no va fer falta per la diferència tan abismal sobre la pista de Pumarín.

Aquesta és l’excepció. La norma és que, de vegades, va d’un punt i una tècnica a destemps, una protesta innecessària i una mala lectura arbitral ens poden conduir a la derrota.Menys protestar, més concentració i més empatia. Ja tenim un 5 a 1.

Això pinta bé. Array

tracking