SEGRE
Jaume Lobo, que va reaparèixer ahir, pugna amb John Dee.

Jaume Lobo, que va reaparèixer ahir, pugna amb John Dee.JAVI ENJUANES

Creat:

Actualitzat:

Sempre s’ha dit que el bàsquet és un esport d’equip i que el conjunt ha de prevaldre sobre les individualitats dels seus jugadors. Totalment d’acord. Però no em negaran que quan en un equip hi ha un jugador que presenta unes estadístiques tan extraordinàries com les que té Michael Carrera cal destacar-lo, sobretot si serveixen per aconseguir bons resultats.

En aquests moments, i quan ja gairebé s’ha jugat una quarta part de la fase regular de la Lliga, Carrera encapçala el rànquing de valoració, punts i rebots totals i defensius, i és segon en el de faltes rebudes i quart en el de percentatge de triples. Un jugador que el mateix Nacho Lezcano, entrenador de l’Andorra, va destacar. “Carrera és un jugador diferencial, el millor de la Lliga.

I no ho dic jo, ho diuen els números. És d’un altre nivell i amb una potència impressionant”, va assenyalar en la prèvia.Però és que, a més, ha estat el jugador més valorat en tres jornades i només en una, aquella a Valladolid en la qual va ser desqualificat per dos faltes tècniques i en què va ser trasbalsat per l’àrbitre Germán Francisco Morales Ruiz, que a més li va faltar greument al respecte, no ha acabat entre els sis millors en valoració. I encara que ahir es va repetir la història a Andorra, desqualificat per segona vegada, aquest esborrall no pot embrutar la seua gran temporada.Mentrestant, sembla que amb l’arribada dels interiors Alioune Tew i Bryce Nze pot donar-se per tancada la plantilla per a la present temporada.

Aquest any ha costat una mica més que els anteriors, però sens dubte l’economia ha limitat la capacitat de moviment dels tècnics. A poc que s’encerti amb aquests fitxatges, l’equip pot acabar molt amunt, i qui sap si ens permetrà somiar fins al mes de maig.

Jaume Lobo, que va reaparèixer ahir, pugna amb John Dee.

Jaume Lobo, que va reaparèixer ahir, pugna amb John Dee.JAVI ENJUANES

tracking