SEGRE
Ribas va agafar les regnes per la desqualificació d’Encuentra.

Ribas va agafar les regnes per la desqualificació d’Encuentra.JAVI ENJUANES

Creat:

Actualitzat:

Parlar de play-off és sinònim d’emoció. És parlar d’aquella part final de la temporada en la qual fins a vuit equips lluitaran per assolir la segona plaça d’ascens a l’ACB. Ens trobem immersos en les dos últimes jornades, i en la majoria dels partits, són molts els equips que competeixen amb la pressió que suposa la importància del que s’hi juguen.

I és com si les 32 jornades anteriors poden finalitzar en decepció, depenent de només dos resultats. Ahir a la nit, Alacant i Gipuzkoa, en un duel apassionant, lluitaven per assegurar-se la classificació per als play-offs. Valladolid i Força Lleida, ja classificats matemàticament, continuen optant a aconseguir l’important factor pista amb les seues respectives victòries davant d’Albacete i Juaristi.

Andorra, si aquesta tarda guanya l’Ourense, serà nou equip d’ACB. L’Oviedo, per certificar la seua permanència, necessita guanyar un Castelló que encara té opcions d’acabar novè. Demà, l’Estudiantes es mesurarà al Burgos en un xoc per la quarta posició i que de forma directa afecta el Força Lleida en el seu objectiu d’assolir el factor pista.Aquest encertat sistema de competició, juntament amb l’alt nivell competitiu dels equips, permet mantenir l’emoció fins a les últimes jornades.

Aconseguir el factor pista, encara que en cap cas no és determinant, sí que permet afrontar les eliminatòries amb un avantatge important. Sigui com sigui, s’aconsegueixi o no, el Força Lleida ha de preparar el play-off amb la millor mentalitat possible. Al llarg de la temporada ha demostrat amb escreix que té la capacitat de competir a un alt nivell.

S’aconsegueixi o no l’avantatge de pista, no ha de suposar cap frustració que generi dubtes i que debiliti el rendiment i la competitivitat de l’equip en la fase d’ascens.

Ribas va agafar les regnes per la desqualificació d’Encuentra.

Ribas va agafar les regnes per la desqualificació d’Encuentra.JAVI ENJUANES

tracking