SEGRE
López de la Torre intenta una passada davant de Kuath i Pelepic.

López de la Torre intenta una passada davant de Kuath i Pelepic.ÁREA 11

Creat:

Actualitzat:

Després d’una nit de tensió i molts nervis, afavorits en part per la lentitud de la pàgina web de la Federació Espanyola de Bàsquet, el Força Lleida haurà de jugar davant del Valladolid l’eliminatòria de quarts de final del play-off d’ascens a la Lliga ACB i, a més, haurà de fer-ho amb el factor pista en contra. L’equip lleidatà va jugar un bon partit a Ourense, davant d’un conjunt que no s’hi jugava res i que es va deixar portar, però de poc va servir ja que tots els equips que lluitaven per tenir avantatge de camp (Estudiantes, Valladolid i Burgos) també van guanyar. El resultat de l’aparellament no pot considerar-se favorable per als interessos lleidatans, sobretot si tenim en compte que per arribar a les semifinals caldrà guanyar, com a mínim, un partit a Valladolid.

Cal recordar, encara que faci molt mal, que els de Gerard Encuentra van patir a Pucela la derrota més àmplia en tota la fase regular i de tota la seua història, ni més ni menys que per 40 punts (97-57). Aquell partit serà recordat per l’acarnissament de l’àrbitre Morales Ruiz, que als 18 minuts va eliminar per dos faltes tècniques Michael Carrera, i als 29 va fer el mateix amb Juani Marcos. És cert que en el matx de la segona volta, disputat al Barris Nord, el Força Lleida es va imposar als de Paco García per 85-77, però el desavantatge de pista ho complica tot.I arribats a aquest punt, caldrà veure quina resposta donen els aficionats de cara als partits (esperem que siguin dos) al Barris Nord.

Si de veritat Lleida vol tornar a tenir algun dia, i si pot ser aquesta mateixa temporada, un equip a l’ACB, caldrà omplir el coliseu lleidatà. En cas contrari, la decepció per a directiva, jugadors i tècnics serà enorme. Ara sí, arriba l’hora de la veritat.

López de la Torre intenta una passada davant de Kuath i Pelepic.

López de la Torre intenta una passada davant de Kuath i Pelepic.ÁREA 11

tracking