SEGRE
Miguel González intenta superar la defensa de Pantzar.

Miguel González intenta superar la defensa de Pantzar.JAVI ENJUANES

Creat:

Actualitzat:

L’injustificable error dels àrbitres en el segon partit de quarts de final del play-off, reconegut per la FEB al sancionar els tres col·legiats implicats, però no rectificació, ha resultat definitiu per a l’eliminació del Força Lleida. Resulta inexplicable que en una competició com la LEB Or, diuen que una de les millors d’Europa, pugui succeir l’esdevingut a Valladolid. Reclamacions a part, seran els val·lisoletans els que juguin la semifinal i el Lleida haurà de començar a pensar en la pròxima temporada.

Però al marge del resultat, l’ICG Força Lleida va jugar ahir l’últim partit de la temporada al Barris Nord i, com no podia ser de cap altra forma, i malgrat la pluja, va ser una autèntica festa. L’equip ha complert amb escreix l’objectiu marcat a començaments de temporada. S’ha classificat per disputar el play-off d’ascens a l’ACB per segona temporada consecutiva, cosa que mai no havia aconseguit, i ha igualat les 22 victòries de la campanya anterior.Al Barris Nord han caigut tots els grans, començant per l’Andorra, nou equip d’ACB, i continuant per Estudiantes, Palència, Burgos i Valladolid, aquest en dos ocasions.

I el públic l’hi va agrair demostrant que el matrimoni equip-afició és, en aquests moments, indestructible. I tot això lluitant contra autèntics transatlàntics que, en alguns casos, doblen i fins i tot tripliquen en pressupost el club lleidatà, i superant l’enorme obstacle que ha suposat perdre el millor jugador de la LEB Or, Michael Carrera, i no tenir la plantilla tancada fins fa poques jornades. L’eliminació ha suposat una lògica decepció en tots els estaments del club i de l’afició, però de cara a la pròxima temporada la il·lusió ha de mantenir-se intacta.

Miguel González intenta superar la defensa de Pantzar.

Miguel González intenta superar la defensa de Pantzar.JAVI ENJUANES

tracking