SEGRE
Donar prioritat a la salut mental

Donar prioritat a la salut mentalSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Tots sabem la importància de la salut mental a les organitzacions, i més en l’actualitat, conscients que la productivitat de les empreses depèn en gran mesura de la salut mental dels empleats. Hi ha diverses maneres d’aconseguir que els empleats s’agafin descansos i donin prioritat al seu benestar davant de les exigències del treball, aconseguint organitzacions resilients. El primer seria permetre que els seus col·legues estableixin límits i diguin no.

Establir límits és una gran eina per ajudar a donar prioritat a la salut mental.De vegades, un empleat pot sentir-se desconcertat amb massa tasques, i allà és on establir límits pot ser útil. A l’establir límits, els empleats poden evitar situacions que poden conduir a un alt nivell d’estrès o, pitjor encara, a l’esgotament. Una manera de fer-ho és simplement dient no.

Al dir no a certes coses, els empleats poden trobar-se en una millor posició per dir a les coses que importen.Permetre als empleats tenir una vida fora de la feina és primordial per a l’èxit. A mesura que el nostre món s’ocupa cada vegada més de com enfocar millor l’equilibri entre la vida laboral i personal, ens adonem que sentir-se realitzat fora de la feina repercuteix directament en la vida laboral.El segon és mantenir un diàleg obert. Fomentar una cultura que doni prioritat a la salut mental significa obrir la porta a les converses sobre el tema.

Crear un diàleg obert entorn de la salut mental permetrà que els empleats se sentin més còmodes parlant dels problemes a què s’enfronten i que els directius comprenguin millor el que els passa a la vida. A través de converses sinceres, els líders poden situar amb més eficàcia el benestar mental dels seus equips en el primer pla de l’empresa.Les maneres de crear un diàleg obert entorn de la salut mental podrien incloure l’organització de seminaris, animar els empleats a utilitzar el seu temps de vacances o reservar temps per comprovar individualment com es troben els empleats en un entorn privat. Tercer.

Crear una cultura de gratitud. Està científicament demostrat que la gratitud influeix en el nostre benestar. Escolteu qualsevol podcast basat en la felicitat o llegiu qualsevol llibre d’autoajuda sobre el tema i descobrireu que molts investigadors assenyalen la gratitud com a font de positivitat.

Això no és un error: la gratitud pot orientar-nos cap a les coses bones de la vida en lloc de cap a les dolentes. I el mateix s’aplica a la cultura del treball.Mostrar gratitud cap als altres és una de les maneres més eficaces de millorar el rendiment i fomentar la positivitat. No només és una font de motivació, sinó que també influeix en el factor general de felicitat de la vostra empresa.

Si els empleats estan constantment envoltats de gratitud a la feina, aquest sentiment d’estima pot tornar-se contagiós. La clau per crear una cultura de gratitud és que aquesta ha de transmetre’s sincerament d’una persona a l’altra, i, quan ho fa, l’efecte és formidable. Situar la salut mental en el primer pla de la cultura empresarial pot despertar la creativitat, establir relacions i fomentar un rendiment general de més qualitat.

Per descomptat, hi ha infinites maneres d’incorporar estratègies de salut mental a la vostra empresa, sempre que es dirigeixin autènticament a la plantilla.Si vols una organització resilient, has d’iniciar aquest viatge de la salut mental empresarial com més aviat millor. Estàs preparat?

tracking