SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Demà votarem per dir quina Lleida volem; tant si som independentistes, som unionistes, som monàrquics, som republicans, som de dretes o si som d’esquerres. Ho farem buscant més equitat en el sistema educatiu que derivi en més igualtat d’oportunitats, promogui la inclusió enfront de la segregació, i formi en valors, gènere i habilitats per a la cura.

Demà votarem perquè votar porta la “V” de veïns, el que som, i de vida, per gaudir-la en una de les ciutats més boniques del món. Votarem perquè els nostres joves puguin accedir a un habitatge que els garanteixi tirar endavant el projecte de vida personal que desitgin. Per tenir habitatges intergeneracionals, habitatges compartits i amb serveis. Votarem, per crear les condicions per a l’accés a una ocupació, i per crear un nou nínxol d’ocupació i riquesa lligat al desenvolupament de noves professions en l’àmbit local lligades a la cura i a una ciutat més verda.

No es tracta que Lleida ho faci tot (moltes d’aquestes qüestions traspassen, els límits d’un ajuntament en termes competencials), sinó que Lleida convoqui la població i a través d’un projecte, que integri i impulsi un model nou. Per dir-ho d’una altra manera: es comprometi a ser un referent, a liderar el futur, i amb el talent tirar-lo endavant.

Demà votarem per definir com volem que sigui la nostra vida i la dels nostres fills, pensant en els que ho estiguin passant malament. En els que encara creuen en el fet d’escoltar i dialogar, sobretot, dialogar. En els que es creuen en possessió de la veritat. Dels sords i cecs de cor. I de tots aquells que es pensen que ningú els ensenyarà res ja.

Demà dipositarem el vot de la il·lusió per l’inici d’una pròxima dècada centrada en les persones, l’estima pel seu entorn i la generació de noves oportunitats per fer de Lleida una millor ciutat. La farem tots junts, amb motivació, valentia i llums llargues. Sense rancúnies ni oportunismes, perquè totes i tots estimem la nostra ciutat de colors. Però, per si de cas, avui reflexionem-ho, pensem-ho bé, i demà, deixem clar el que volem ser, encara que l’escenari que en surti aparenti ser ingovernable.

Demà votarem perquè votar porta la “V” de veïns, el que som, i de vida, per gaudir-la en una de les ciutats més boniques del món. Votarem perquè els nostres joves puguin accedir a un habitatge que els garanteixi portar endavant el projecte de vida personal que desitgin. Per tenir habitatges intergeneracionals, habitatges compartits i amb serveis. Votarem, per crear les condicions per a l’accés a una ocupació, i per crear un nou nínxol d’ocupació i riquesa lligat al desenvolupament de noves professions en l’àmbit local lligades a la cura i a una ciutat més verda.

No es tracta que Lleida ho faci tot (moltes d’aquestes qüestions traspassen, els límits d’un ajuntament en termes competencials), sinó que Lleida convoqui a la població i a través d’un projecte, que integri i impulsi un model nou. Per dir-ho d’una altra manera: es comprometi a ser un referent, a liderar el futur, i amb el talent tirar-lo endavant.

tracking