SEGRE
Badia-Cerón Airlines

Badia-Cerón AirlinesSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Els amants de l’esport al nostre territori estem recuperant-nos de la pèrdua del periodista de Catalunya Ràdio Dani Badia. Amb la seva marxa es crea un gran buit en el periodisme local, una llacuna en la seva família, i també l’absència d’un perfil humà i sa com poques vegades vist. Que ell no pogués superar la ràpida malaltia ha fet quedar-me sense un gran amic, confident i company de col·leccionisme.

Si no hi ha res de nou, tard o d’hora, veurà la llum la col·lecció d’objectes esportius lleidatans que va preservar el Dani els darrers anys. Algunes de les peces que hi són presents han estat records meus que vaig creure oportú que cuidés ell. Voldria reconèixer l’importantíssim paper que ell va tenir en la gesta que vaig fer pel play-off d’ascens del Lleida Esportiu el 26 de juny del 2016.

És sabut que vaig organitzar el primer vol xàrter de seguidors d’un club esportiu de Lleida amb sortida i retorn a l’Aeroport d’Alguaire. Tot i que el Dani em va demanar que no li reconegués cap mèrit, ara és el millor moment per citar el gran paper que va tenir i no trobo lògic que el protagonisme sempre el tingui la meva persona. El vol era un objectiu amb molt de risc, però calien ganes, il·lusió i espenta per coordinar-ho.

Amb un resultat advers la setmana anterior al Camp d’Esports (0-1), calia anar a Sevilla i intentar capgirar el resultat, cosa que no era tasca fàcil. En un primer moment em vaig tirar enrere (acollonit d’on em posava), però en Dani va ser l’única persona que em va trucar i convèncer que aquest vol s’havia de fer sí o sí. Ara no era moment de cancel·lar-ho.

Que pel bé del club, seguidors i de la ciutat calia fer-ho! Que jo havia de parlar amb un seguit de persones influents i que ell ja faria la resta. I així va ser com el bo del Dani Badia, un cop més, treballava des de l’ombra i l’anonimat per fer créixer clubs, esportistes, la ciutat i les persones que l’envoltaven. I és per això, Dani, que t’agraeixo immensament tot el que has fet per tots nosaltres i –en especial– per a mi al llarg d’aquests anys.

Pots estar satisfet que deixes un preuat llegat i havent creat escola, ja que les noves generacions de periodistes que pugen et prenen com a exemple a seguir. Però, sens dubte, el gran buit que deixes serà molt difícil d’omplir.

tracking