SEGRE
Esplai empresarial

Esplai empresarialSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Celebrar un decenni d’una entitat és sinònim d’expansió, els dos dècuples equivaldria a una professionalització i quan arribes a les tres dècades la millor paraula que ho defineix seria la consolidació. El Fòrum Empresa (Fòrum 2001 en els seus inicis) fa trenta anys que conviu al costat dels empresaris de les terres de Lleida. La idea que van gestar en Jordi Carbonell, en Fèlix González i en Juli Vilagrasa el 1991 no ha fet més que demostrar la necessitat que hi havia a finals de l’anterior mil·lenni a Lleida que les terres de Ponent tinguessin un espai on poder debatre i aportar idees per crear un hàbitat empresarial i econòmic d’excel·lència per a les seves comarques.

Els diferents actors empresarials i directius que els han acompanyat –i apostat pel projecte al llarg de la seva història– han animat a tirar-lo endavant, tot gaudint-lo i fent suggeriments per tal de millorar-lo, i demostrant l’encert d’aquesta aposta. Poder conviure, conèixer i discutir amb els principals protagonistes del món empresarial, econòmic i polític del país ha estat un dels seus principals actius. Però al Fòrum no només hi ha debat, l’aposta per la formació també ha estat un lloc de trobada per a directius i personal de les empreses lleidatanes, i s’ha convertit en un referent en organització i gestió de cursos de qualitat durant tot aquest període.

Sens dubte que la vocació innovadora i l’ambició per a la millora de les capacitats directives en l’àmbit empresarial han constituït les seves principals guies d’actuació. Si busquem a la Wikipedia el concepte de Fòrum, hi cita que és una reunió on discutir assumptes d’interès davant d’un auditori que intervindrà en la discussió. Portat aquest concepte en un context com l’actual (i perdoneu que sigui així de pessimista, el de crisi permanent) els trenta anys del Fòrum només fan que demostrar la seva reputació, la seva professionalització i el compromís amb els empresaris.

Els temes no s’esgoten mai i l’actualitat sempre canvia, i és per això que la presència d’aquesta entitat es converteix en molt més útil que mai. En definitiva, a través del coneixement i del debat, l’ajuda que presta el Fòrum Empresa a les empreses i els seus directius ha estat, és i serà clau per al desenvolupament del nostre territori.

tracking