SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Als ciutadans ens toca fer la travessia del desert i esperar que aquest mannà en forma d’euros segueixi les destinacions previstes i ens ajudi en la nostra transició per aquest desert econòmic que, amb la pandèmia, ens amenaça amb els pitjors vents i tempestes en un intent de destruir els nostres febles campaments del mercat laboral.

Diuen els experts que de la mà dels fons europeus i les polítiques tractores encarregades d’estirar l’economia, es produirà la transició verda i modernització digital més grans que s’han experimentat mai a Espanya i que podrem assistir a la segona modernització del país. Això ha animat el president Sánchez a anunciar la creació addicional de 800.000 llocs de treball, només en aquell primer període 2021/2023, en el qual hauran d’arribar el 50 per cent dels fons promesos.

Si a aquests últims vaticinis unim el de la pròxima arribada de les vacunes, som davant d’una invitació a l’optimisme.

Ara més que mai ens convé seguir la visió de Winston Churchill quan deia que optimista és el que veu una oportunitat quan les coses van malament davant el pessimista que veu les coses malament fins i tot quan van bé.

tracking