SEGRE

Creat:

Actualitzat:

des de l’any 1714, Espanya és Castella. Això ho explica tot. També la bomba de la JEC contra la investidura de Sánchez. La JEC no ha inhabilitat Torra. El Suprem tombarà aquesta rucada (altra cosa seria inconcebible, fins i tot amb aquest Suprem). Tampoc ha inhabilitat Junqueras. A Luxemburg encara deuen riure ara amb aquesta altra rucada. La JEC ha intentat inhabilitar Sánchez. No se’n sortirà, però ha avisat del que vindrà. Què vindrà?

La lawfare.

Guanyar als tribunals el que s’ha perdut a les urnes.

Tancs togats.

Agafem el Congrés que aquests dies celebra la investidura. Traiem-li els diputats catalans, els bascos i els gallecs. Les tres dretes arrasarien amb una majoria absolutíssima en totes les comunitats. Aquesta Espanya (la monolingüe) controla tots els aparells de l’Estat. Quan dic tots, vull dir tots. Policia, tribunals, mitjans, alts càrrecs de l’administració, exèrcit, Ibex, església (“que en todas las iglesias se ore por España, que se eleven oraciones especiales por España, que en todas las misas se ore por España, que en los conventos de vida contemplativa se ore intensamente por España”, suplicava dissabte passat el cardenal Cañizares).

És el deep state.

L’Estat profund.

El conjunt de poders que, guanyi qui guanyi a les urnes, decideix què es pot fer.

Des del 1714 Espanya és la imposició de la superioritat demogràfica, militar i (ells creuen que) espiritual castellana. La conseqüència? Macià: exili i presó; Companys: exili, presó i assassinat; Irla: exili; Tarradellas: exili; Pujol: presó; Mas: inhabilitació i embargament; Puigdemont: exili; Torra: inhabilitació.

Pedro Sánchez és víctima avui del monstre que va crear recolzant el 155 i manifestant-se al costat de Vox. Deia Martin Niemöller: “Quan els nazis van venir a buscar els comunistes, vaig guardar silenci, perquè jo no era comunista; quan van empresonar els socialdemòcrates, vaig callar, perquè jo no era socialdemòcrata; quan van venir a buscar els sindicalistes, no vaig protestar, perquè jo no era sindicalista; quan van venir a buscar els jueus, no vaig dir res, perquè jo no era jueu; quan van venir a buscar-me a mi, ja no hi havia ningú que pogués protestar.”

¿Oído, PSOE?

tracking