SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Hi ha dos tipus de persones:

Les que creuen que és una vergonya que nou polítics siguin a la presó per la seva activitat política.

I les que diuen que ja els està bé, i se’n burlen, i expliquen que elles ja havien avisat.

Les que afirmen que aplicar un programa electoral amb majoria absoluta al Parlament, de forma pacífica i sense robar un euro no és delicte.

I les que sostenen que aplicar pacíficament i sense robar un programa electoral és el que digui el president de la Sala Segona del Tribunal Suprem.

Les que pensen que si algú no es posa el cinturó de seguretat al cotxe, o si desobeeix una ordre judicial, se l’ha de multar, però no se’l pot condemnar a la cadira elèctrica.

I les que defensen que no se li ha de posar el càstig que preveuen el Codi de Circulació o el Codi Penal, sinó el que digui el president de la Sala Segona del Tribunal Suprem.

Les que s’indignen perquè el president de la Sala Segona del Suprem no prengui mesures contra el Borbó.

I les que troben bé que no les prengui perquè només l’acusen de corrupció, suborn, frau fiscal i tràfic d’influències, però no de pujar al capó d’un cotxe.

(Però calla, que al final potser el condemnaran. Ha, ha, ha!).

Les que asseguren que la inviolabilitat del Borbó és una mentida que diuen Carmen Calvo, el Tribunal Suprem i el Tribunal Constitucional, però no la Constitució, i que per rucs que siguin Calvo, el Suprem i el Constitucional, és impossible que ho siguin tant com per no veure que aquesta inviolabilitat és ridícula perquè el Borbó només és un presumpte lladre cada vegada menys presumpte, però, i si fos violador de nens?

I les que són gente muy obediente hasta en la cama y diu amén a tot el que digui el Suprem.

(Però calla, que ara Colau i JxCat trencaran els governs de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona per no governar amb monàrquics. Ha, ha, ha, ha, ha!).

Les que s’ofenen quan els polítics diuen coses que ofenen la intel·ligència.

I les que quan els polítics diuen coses que ofenen la intel·ligència no se senten ofeses.

Hi ha aquests dos tipus de persones. I tothom, absolutament tothom, sap en quin bàndol està.

tracking