SEGRE
Les prioritats diocesanes

Les prioritats diocesanes

Creat:

Actualitzat:

1. Que tots els cristians, a títol individual, revisin de nou la seva relació amb Déu i com segueixen les petjades de Jesucrist, que es preguntin quin compromís han adquirit amb l’Església animant-los a augmentar el seu servei als altres.

2. Que totes les parròquies i comunitats cristianes examinin la seva actuació per aconseguir que cada vegada esdevinguin unes comunitats més vives, unides i acollidores i puguin presentar al món la cara més entranyable del Senyor. Tant aquest punt com l’anterior es podrien resumir en una paraula, evangelització, que és responsabilitat dels individus i de les comunitats.

3. Que els sectors pastorals que s’organitzen en les àrees de reflexió i formació puguin coordinar-se millor amb els grups que treballen en les parròquies, les unitats pastorals i els arxiprestats. D’aquesta manera pretenem optimitzar millor els esforços de cadascú.

4. Que tots els diocesans es preocupin de les vocacions al sacerdoci. La nostra Església necessita més sacerdots per acompanyar i orientar les comunitats. No oblidem que la vocació és una oferta molt més àmplia: al matrimoni i a la vida consagrada.

5. Iniciar la Visita Pastoral del bisbe a totes les parròquies i comunitats per tal d’animar tothom a viure amb més autenticitat cristiana i a evangelitzar amb més alegria.

tracking