SEGRE

PROP DE VOSALTRES

El lema del dia del seminari: apòstols per als joves

El papa Francesc.

El papa Francesc.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

La proposta no és només per als joves catòlics; és una crida a tots els joves del món perquè coneguin Jesucrist i s’impliquin en un servei més proper i compromès amb els seus germans.

Els joves, de manera especial els que es preparen per a ser sacerdots el dia de demà, estan cridats a respondre des del cor les preguntes que va fer el papa Benet XVI als que es van reunir a Sydney l’any 2008: Què deixareu a la pròxima generació? Esteu construint les vostres vides sobre bases sòlides? Esteu construint alguna cosa que durarà? Com utilitzeu els dons que us han donat? Què us distingirà?

Són preguntes per a tots. També de forma especial per als seminaristes actuals. A ells els tenim en el pensament i en el cor de les nostres comunitats. I a ells ens referim.

Jesús va triar dotze homes i els va convidar a seguir-lo. Continua trucant en aquests moments. Preguem perquè abundin les respostes afirmatives ara i sempre. Que hi hagi joves oberts a la crida, que els formem adequadament segons ens demana l’Església i que se sentin preparats per respondre els desafiaments que comporta l’evangelització de la seva pròpia generació i de les que han de venir. Una gran tasca que ens compromet a tots els cristians.

El papa Francesc.

El papa Francesc.SEGRE

tracking