SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Més valuós que fer-ho bé és voler fer-ho millor. I així funcionem els mitjans de proximitat. Aquesta setmana tanquem la primera temporada d’una aventura tan apassionant com arriscada a la qual vam posar el nom de Connecti.cat. Des de mitjans de febrer, cada tarda de dilluns a dijous, connectem en directe amb prop d’una desena de punts del país, recorrent ciutats i raconets, parlant amb adults, joves i nens. Així expliquem grans temes i petites situacions que són enormes problemes. Així gaudim de festes, costums i activitats minoritàries o multitudinàries. Així recollim impressions, reaccions, queixes i rialles. Així parlem en tots els dialectes i ens entenem... i tant que ens entenem! Aquest és un projecte que fem juntes una trentena de televisions locals de Catalunya unides per La Xarxa i per la voluntat de saltar obstacles i trencar sostres. Ens hi vam llançar creient fermament que podíem aportar un punt de vista que, en el camp audiovisual, només tenim nosaltres. Bàsicament perquè som els mitjans que vivim al territori i això significa que som permeables a les realitats que ens envolten, són les nostres. Fem un periodisme rigorós però sensible. Treballem sense escuts i sense marges. Estem acostumats a la velocitat, a afegir hores al rellotge i a suplir els recursos amb enginy.

De tot plegat en surt un producte natural que cada dia ens aporta sensacions noves i nous aprenentatges, que es basa en la confiança en nosaltres mateixos, en la voluntat de demostrar les pròpies capacitats, les de la nostra gent. I que té els fonaments posats sobre la creença que el que afecta persones, visquin on visquin, mereix ser explicat a tot el país. A Connecti.cat avancem amb presses, sabent que, en un segon, pot canviar tot però conscients que sempre hi ha solucions i confiant que sabrem trobar-les. Sincerament, ara mateix, no em mouria d’aquest petit univers de comunicació propera en què diem les coses pel seu nom, on, quan patim, patim tots i riem i ens la juguem plegats.

Gràcies als qui han viscut la primera etapa i benvinguts els qui ens estan descobrint o ens seguiran aviat. Perquè Connecti.cat es troba ràpid: és la cruïlla on enllacen tots els camins. El nostre eslògan diu que Fem connexions i, decididament, hem connectat.

tracking