SEGRE
Una de les àrees de la redacció de SEGRE, amb les seccions de Societat i Cultura en primer terme.

Una de les àrees de la redacció de SEGRE, amb les seccions de Societat i Cultura en primer terme.AMADO FORROLLA

Creat:

Actualitzat:

M’hi he fet gran, al Grup Segre. Hi he crescut professionalment però, inevitablement, també personalment. No només ha estat la meua principal escola de comunicació, el lloc i la gent amb què he adquirit criteri periodístic, també hi he fet alguns dels meus millors amics i, vaja, que a SEGRE vaig conèixer el meu soci vital. En part, perquè la nostra és una professió endogàmica per nassos: ens pren tant temps que la fem vida. Per això, que, per fi, arribi un Premi Nacional de Comunicació és de justícia. Perquè, en aquesta casa, es busca fer i es fa periodisme de qualitat. Aquí el sostre és el cel. No pretenem complir, volem saber-ho tot i explicar-ho de la millor manera.

De vegades, portant al límit aquesta voluntat. Mai n’hi ha prou, ja em poden creure, que sé de què parlo. No ens serveix com a excusa això de ser mitjans de proximitat i no de cobertura nacional. Volem ser grans dins la nostra petitesa perquè qui ens mira o ens llegeix mereix que ens hi esforcem.

A SEGRE, com a totes les llars, he vist tremolar les parets de nervis i bronques però també de riallades. Malauradament, hem vessat llàgrimes junts perquè hem perdut companyes i companys pel camí i perquè hem compartit moments delicats. I així, fent equilibris sobre els extrems, és com es coneixen les persones. Per aquest motiu els puc assegurar que, darrere les hores de Lleida TV, les planes del diari i els enllaços del web hi ha gent amb vocació de servir, amb ganes de millorar, amb esperit crític, gent que mereix aquest i molts premis. Felicito de cor les companyes i companys que veuen com se’ls fa de nit a la redacció i els que, imprimint, imprimint, se’ls fa de dia. Enhorabona per tantes vegades de girar cua camí de casa i arrencar a córrer càmera en mà rere alguna emergència, per les primícies aixecades del no-res a cop de tossuderia i per la paciència de repassar, traduir, maquetar, corregir i tornar-hi les vegades que calgui per tal de treure cada dia l’entrellat de l’actualitat.

Gràcies per deixar-me un racó per opinar i un espai per volar. Sí, només és un premi, però fa de bon pair un reconeixement entremig de la indigestió que provoquen algunes crítiques. Moltes vegades hem pensat i pensarem que no, però, malgrat tot, això que fem val la pena.

tracking