SEGRE

TRIBUNA

L'1-O, no participis en la gran farsa

Diputat del PP

L’1-O, no participis en la gran farsa

L’1-O, no participis en la gran farsaSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Són molts els lleidatans que aquests dies m’aturen pel carrer molt preocupats per tot el que està passant. I alguns pregunten que, si hi ha referèndum, podrien votar NO. La resposta és que no hi haurà referèndum ni res que pugui ser considerat com a tal. L’1-O és una estafa antidemocràtica i votar en un referèndum il·legal o un succedani seria legitimar-la. Per tant, la primera recomanació per a tots els que creiem en l’Estat de Dret i en el respecte a la Llei com a una cosa consubstancial a la Democràcia i a la nostra convivència pacífica en llibertat és que no podem participar en un simulacre.

El que és evident és que la sobirania balla el mambo de la CUP, que és qui posa i treu Presidents i qui realment exerceix el dret a decidir. Les coaccions i agressions han arribat als nostres carrers i aquest prucés sustentat per la mentida i un gegantí aparell de propaganda que ha permès ampliar la base separatista des d’un 15-20% fins a més d’un 40% ha permès fracturar la societat catalana i dividir fins i tot les famílies.

Ara ja veiem on són les fàbriques d’independentistes: a les escoles que s’han convertit en obscenes factories d’odi contra tot allò espanyol i que tant recorden les èpoques més desgraciades de la història. En aquests vividors de l’ocasió separatista com són l’ANC, l’Òmnium o aquests 54 centmileuristes que dirigeixen la Generalitat. Però ni aquest exèrcit de llibertadors, ni les arengues a les masses per a mobilitzacions de carrer d’aquests agitadors professionals en què s’han convertit Puigdemont i Forcadell aconseguiran aixafar la majoria silenciosa de ciutadans de Catalunya.

PREVALDRÀ LA LLEI

Que ningú no en tingui dubtes. D’aquí a l’1 d’octubre i després prevaldrà l’imperi de la Llei que ens protegirà a tots els que no estem disposats a renunciar als nostres drets, a les nostres pertinences, a la nostra llibertat i a la unitat d’Espanya. La intimidació, l’assetjament, la violència, la sublevació d’una part de l’Estat, com és la Generalitat, contra l’Estat mateix no té precedents ni a la UE ni en cap democràcia i només pot conduir a l’abisme de l’anarquia, la ruïna i el caos.

Fidels sempre al relat; o sigui al dret a decidir que és el de la CUP, esclar; al diàleg sobre el referèndum o referèndum unilateral, il·legal i colpista i al victimisme; volen votar perquè, des del 77, només ho han fet ¡36 vegades! I aquests separatistes que no diuen la veritat ni al metge estan tan allunyats de la realitat que diuen que estan escandalitzats per la reacció de l’Estat davant dels que se salten la Llei i estan perpetrant un Cop d’Estat. Creuen potser que països com Alemanya o França romandrien impassibles si Baviera o Còrsega impulsessin la sedició?

En realitat, el separatisme ja compta amb l’escenari que buscava. Violar la Llei per provocar la reacció de l’Estat i alimentar el victimisme que és la seua gasolina. Però el que realment és escandalós no és allò del que ells mateixos es queixen i provoquen, si no el fet de liquidar la legalitat amb dos lleis colpistes aprovades al Parlament que han tancat ignorant el Consell de Garanties Estatutàries, el mateix Estatut d’Autonomia i la Constitució. El que és realment un escàndol descomunal és aquest Cop d’Estat que cap Estat del món no acceptaria.

Semblava que el que havien viscut amb horror els nostres pares no tornaria a repetir-se. És que si Catalunya estigués tan oprimida tardaria el separatisme minoritari un any d’11-S en 11-S a manifestar-se? Els catalans tenim altres prioritats És que si Espanya fos tan perversa gaudiria Catalunya de l’autogovern més gran de la nostra història i seria el territori que més rep del Fons de Liquidació Autonòmic?

Tots percebem amb estupor aquests dies l’eficàcia de la propaganda goebbeliana traslladada al nostre país. És que no saben els pagesos que fora d’Espanya i la UE acabarien havent d’arrencar els fruiters? Com es pot manipular els nens? I com aquest impostor que respon al nom de Puigdemont va votar al Parlament en contra dels referèndums del Sàhara i el Kurdistan si l’autodeterminació és tan bona per a Catalunya?

Saben, i ho oculten, que compten amb tenen majoria social a Catalunya ni suport intencional. Saben, i ho encoratgen, que Barcelona serà aquest diumenge la capital europea dels antisistema. Saben, i ho neguen, que compten amb el suport de terroristes de dins i de fora i que la maquinària d’ingerència russa ja ha elegit Catalunya com a ariet antieuropeu. Volen la confrontació a costa del que sigui. No volen el millor per a Catalunya, només volen el millor per a ells.

SUPORT

Només resta en aquest moment rendir un homenatge a la gallardia dels Alcaldes i regidors del Partit Socialista, Partit Popular i Ciutadans. Mereixen tot el nostre suport per la seua defensa de la Democràcia i la Unitat d’Espanya. Gràcies a ells, guanyarem tots; Catalunya i Espanya. L’1-O els demòcrates només podem participar-hi d’una manera: impedint la gran farsa.

tracking