SEGRE

TRIBUNA

Junts sumem

Portaveu Grup Municipal del PP a la Paeria

Junts sumem

Junts sumemSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Aquests dies vivim situacions molt complicades derivades de la crisi de la pandèmia del coronavirus i que, d’una o altra manera, ens sacsegen a tots involuntàriament. La realitat supera la millor de les ficcions i, encara que estiguem confinats a les nostres llars per l’aplicació de l’estat d’alarma, les adversitats fan que tots i cadascun traguem el millor de nosaltres mateixos.

Temps tindrem per mirar enrere i analitzar si les decisions polítiques adoptades per totes i cadascuna de les administracions governamentals competents han estat oportunes, eficaces i, sobretot, aplicades a temps. Dels encerts d’uns quants depenem tots. Sens dubte la recessió que vivim obliga i obligarà a replantejar-nos moltes coses de la nostra vida, tant a títol individual com col·lectiu.

Res no tornarà a ser el mateix. Davant d’aquesta situació de crisi posem en evidència, una vegada més, que l’ésser humà pot ser meravellós. Així ho demostren diàriament els nostres sanitaris, els cossos i forces de seguretat, els empleats dels establiments d’alimentació i de primera necessitat, serveis de neteja, transportistes, científics i tants altres professionals que, juntament amb tantes persones anònimes, però no menys importants, estan al servei de la societat i ens cuiden a tots plegats. A tots ells, el nostre infinit reconeixement i gratitud.

Junts sumem, amb solidaritat i altruisme, amb vocació de servei als altres, sense interessos personals. Junts demostrem que, quan ens ho proposem, som una marea humana d’una força i un coratge insuperables pel bé comú, l’interès general i sense discriminar ningú, tots som iguals.

Un exemple de la nostra actitud responsable i cívica és que ens hem quedat a casa seguint les recomanacions del #quédateencasa.

Quan passin aquests moments de dificultat, podrem a la fi retrobar-nos amb els nostres familiars, amb els éssers estimats, amb els companys de feina i, en definitiva, recuperar en la mesura que sigui possible el nostre dia a dia.

Avui, un confinament responsable és més necessari que mai. Queden moments difícils, però ens en sortirem, d’aquesta. Hi ha llum al final del túnel.

Per això, des de Lleida, unim les nostres forces per superar-los. Junts sumem!

tracking