SEGRE

Creat:

Actualitzat:

El dia 13 a les 6 de la tarda rebo una trucada dels sogres. Em truquen des del mòbil. “Escolta, nena, que et funciona el telèfon fix?”. Ho comprovo. Res. Com una pedra. Engego l’ordinador i internet ha mort.

Tot seguit em truca l’escriptora Rosa Fabregat. “Marta, que et funciona el telèfon fix? I internet?”. Li responc que no mentre ella em comunica que tots els edificis de les avingudes Blondel i Madrid estan en la mateixa situació. Ens mobilitzem i comprovem que, llevat dels que disposen de fibra òptica, la resta estem sense servei.

I comença el calvari personal i col·lectiu de trucar a la companyia, a veure què està passant. Dia 13 a les 8 de la tarda. Trucada al 1004: “Escolti? Sí, miri...”. “Benvinguts a Movistar, li recordem que també pot fer les seves gestions sempre que ho necessiti i de forma ràpida i senzilla a www.movistar.es o descarregant l’aplicació al seu telèfon.” “Escolti, jo trucava...”. “Si està interessat a rebre informació dels nostres serveis mantingui’s a l’espera, en cas contrari, premi 1.” Premo 1. “Per poder oferir-li l’atenció més adequada, marqui o digui el número de telèfon sobre el qual desitja realitzar la gestió.”

Dic el número. “Disculpi’ns, però no l’hem entès.” Torno a repetir el número. “Indiqui si necessita informació sobre un dels nostres productes, sobre la seva factura, notificar una avaria o realitzar qualsevol altra consulta sobre la seva línia.” Avaria. “Disculpi’ns, però no l’hem entès.”

Avaria! “La seva consulta té relació amb la seva avaria?” Sí! Mentrestant la màquina s’entreté a informar-me que puc disposar de 8 GB, trucades i sms il·limitats en aquesta línia mòbil i que puc demanar més informació a www.movistar.es, jo m’entretinc repetint la mateixa paraula: Avaria, avaria, a-v-a-r-i-a! Durant els dies 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 i 23 (dia en què escric aquest article) he estat parlant amb màquines i algun que altre operari mal pagat que ha fet mans i mànigues per demanar-me disculpes en nom de la companyia, però que res ha pogut fer pels afectats.

La darrera conversa amb les màquines del dia 23 a les 22 h va ser diferent. “Digui si vol reiterar l’avaria.” “Reiterar avaria.” “Ja tenim registrada la seva avaria.” Una? I trenta vegades! “Digui’ns si vol anul·lar l’avaria o reiterar-la.” “Reiterar-la!” “Si vol reiterar-la, premi 1.” Premo 1. “La seva incidència ha quedat reiterada.” I em pengen el telèfon! Benvinguts a Movistar.

tracking