SEGRE

panorama

Puigdemont anuncia la convocatòria de 7.000 places de funcionaris en tres anys

Uns 2.500 metges i infermers, 2.000 mestres, 500 mossos d’esquadra, 150 bombers i 300 places de personal tributari, entre altres

Una vista del Parlament aquest dimecres.

Puigdemont anuncia la convocatòria de 7.000 places de funcionaris en tres anysGeneralitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha anunciat aquest dimecres que els pressupostos del 2017 inclouran una “convocatòria d’ocupació pública de 7.000 llocs de treball, que abastarà 2.500 metges i infermers, 2.000 mestres, 500 mossos d’esquadra, 150 bombers, 300 places de personal tributari entre d’altres”.

Puigdemont ha fet aquest anunci en la seva intervenció d’obertura del primer debat sobre l’orientació política general del govern d’aquesta legislatura i ha explicat que aquestes 7.000 noves places són, “majoritàriament, de serveis essencials que conformaran part del capital de l’Administració que volem del present i del futur”.

“Fem compatibles els legítims interessos partidistes amb l’interès general”

Carles Puigdemont ha iniciat el seu discurs fent una crida als grups parlamentaris a “donar una oportunitat a l’acord”, i a “fer compatibles els legítims interessos partidistes amb l’interès general”. “Mirem que en allò que sabem que estem d’acord, no hi posem més dificultats del compte i hi busquem l’entesa abans de la confrontació”, ha demanat, i ha instat els partits que “no s’avergonyeixin de les coincidències”, encara que siguin “amb grups polítics que pensem molt diferent en algunes coses no menors”.

El president ha recordat que la primera llei que ha aprovat el Govern aquesta legislatura ha estat la de canvi climàtic i l’ha posada com a exemple, perquè: “els problemes del món són els problemes de Catalunya”.

Al document adjunt podeu consultar la intervenció íntegra del president.

tracking