SEGRE

DPG

Puigdemont demana a la CUP que "no s'avergonyeixi" de coincidir amb Junts pel Sí

El president obre el debat de política general

El president de la Generalitat

Puigdemont demana a la CUP que "no s'avergonyeixi" de coincidir amb Junts pel SíEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha donat aquest dimecres inici al seu discurs en el debat de política general amb una crida a la CUP a "no avergonyir-se de coincidir amb Junts pel Sí (JxSí) en algunes qüestions fonamentals".

En l’arrencada del seu discurs davant del ple del Parlament en la primera jornada del debat de política general, Puigdemont ha cridat al conjunt de la cambra catalana a "fer compatibles els legítims interessos partidistes amb l’interès general".

"En el que estiguem d’acord, no posem mes dificultats del compte, busquem abans l’entesa que la confrontació", ha plantejat.

Sense esmentar obertament a la CUP, a la que necessita per tirar endavant les resolucions més explícites sobre la independència i per aprovar els pròxims pressupostos de la Generalitat, Puigdemont ha advertit que "trobaran motius de discrepància, bé legitima i necessària".

"Però no s’avergonyeixin de les coincidències, encara que sigui amb grups polítics que pensem molt diferent en algunes coses no menors, i que aquestes coincidències ens portin almenys a donar oportunitat a l’acord," ha afegit.

tracking