SEGRE

SUCCESSOS MADRID

José Bretón intenta suïcidar-se a la presó tallant-se el coll

Condemnat per assassinar els seus fills

José Bretón.

José Bretón.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

José Bretón, condemnat a 40 anys de presó per haver assassinat els seus fills Ruth i José el 2011, va ser intervingut ahir a l’Hospital General de Ciudad Real després d’autolesionar-se al coll amb una fulla d’afaitar dimecres a la nit, i es troba bé, estable i fora de perill.

Fonts penitenciàries van confirmar que Bretón es va autolesionar cap a les 22.00 hores de dimecres, quan es trobava a la seua cel·la de la presó d’Herrera de la Mancha. Les ferides que es va provocar van ser només superficials.

El pres estava acompanyat per un altre intern (una mesura anomenada acompanyament terapèutic), que immediatament va donar avís als funcionaris del centre.

Per la seua banda, la família de Ruth Ortiz, exdona de Bretón, va considerar que l’únic que persegueix és “cridar l’atenció”. “Sabem el seu modus operandi. Sabem que ara toca cridar l’atenció perquè sempre acostuma a fer-ho a l’octubre i per Nadal, i ara tocava”, va indicar la família de Ruth Ortiz.

José Bretón va ser condemnat el 2013 a 40 anys de presó, però l’Audiència de Còrdova va fixar en 25 anys el límit de compliment de condemna.

tracking