SEGRE

Trump afirma que, si ell fos president, Clinton aniria "a la presó"

Els dos candidats a la Casa Blanca han protagonitzat un agre debat

El candidat republicà a la Presidència d'EUA, Donald Trump

Trump afirma que, si ell fos president, Clinton aniria "a la presó"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat republicà a la Presidència dels EUA, Donald Trump, va dir aquest dilluns que si ell fos al capdavant del país el seu rival demòcrata, Hillary Clinton, seria "a la presó" per l’escàndol de l’ús del seu correu electrònic privat quan era secretària d’Estat (2009-2013).

Durant el segon debat televisat entre ambdós, Trump va atacar amb duresa a Clinton per aquest escàndol i va amenaçar d’anomenar un "fiscal especial" per investigar a l’exsecretària d’Estat si arriba a la Casa Blanca.

"Hi ha hagut moltes mentides, molt engany, mai no hi ha hagut res com això", va emfatitzar el magnat sobre això.

A més, Trump va apressar Clinton a disculpar-se per haver "esborrat 33.000 correus" d’aquest compte personal que va utilitzar com a secretària d’Estat.

Clinton, per la seua part, va tornar a admetre que va cometre un "error" en utilitzar el seu correu electrònic i un servidor privat, i es va declarar "molt compromesa" amb prendre seriosament el maneig d’informació classificada.

El juliol passat, el director de l’FBI, James Comey, va recomanar que l’ex primera dama no fora imputada per aquest escàndol, encara que va qualificar de "molt negligent" l’ús que va fer l’ara candidata demòcrata de les seues comunicacions.

tracking