SEGRE

SUCCESSOS

El pare d'Adrián denuncia amenaces de mort a través de les xarxes socials

S’afegeixen als missatges en els quals es desitjava la mort del petit, malalt de càncer, que vol ser torero

El pare d’Adrián denuncia amenaces de mort a través de les xarxes socials

El pare d’Adrián denuncia amenaces de mort a través de les xarxes socials

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pare d’Adrián, el nen valencià amb càncer que vol ser torero i a qui diversos missatges a les xarxes socials li han desitjat la mort, ha presentat una denúncia en la Guàrdia Civil pels missatges amenaçadors que ha rebut la seua família.

Eduardo Hinojosa, el pare d’Adrián, ha explicat a EFE que dimecres va presentar la denúncia a la Caserna de la Guàrdia Civil de Carcaixent (València) després de rebre a través de Twitter diversos missatges, que també li han arribat a la seua germana, en els quals l’amenacen de matar-lo si el tornaven a veure en televisió.

Aquestes amenaces se sumen als missatges publicats en els últims dies a les xarxes socials en què es desitjava la mort del seu fill, que té 8 anys i pateix Sarcoma d’Ewing.

La polèmica va començar quan una dona va desitjar la mort al nen per "voler curar-se per matar herbívors innocents i sans que també volen viure", després de fer la passejada i sortir a coll de la plaça de toros de València, on es va celebrar el passat 8 d’octubre un festival benèfic en favor de la Fundación Oncohematología Infantil.

Eduardo Hinojosa ha explicat que ha passat la denúncia als advocats de la Fundació Toro de Lidia perquè agilitzin el tema, ja que considera que la situació "ja es passa de mare".

Adrián, segons assenyala el seu pare, "està al marge de tota mena de comentaris", encara que reconeix que tota la família ho està "passant malament. Sembla denigrant que es puguin dir aquestes coses per fer un acte per ajudar una fundació de lluita contra el càncer", ha manifestat.

tracking