SEGRE

TRIBUNALS CORRUPCIÓ

Demanen 10 anys per a Julián Muñoz per delicte urbanístic

Julián Muñoz.

Julián Muñoz.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exalcalde de Marbella Julián Muñoz i l’exassessor urbanístic de l’ajuntament de Marbella Juan Antonio Roca s’enfronten a una petició fiscal de 10 anys de presó per suposades irregularitats urbanístiques a través de la firma de diversos convenis amb una societat per construir un edifici d’habitatges. El judici està previst que se celebri a l’Audiència Provincial de Màlaga el pròxim dimarts dia 18 i el dimecres 19.

Segons l’escrit acusatori de la Fiscalia Anticorrupció, es tracta d’uns acords urbanístics subscrits pel consistori de Marbella amb la societat Marina Mariola, el primer l’abril del 1995, de cessió d’excessos d’aprofitaments, i que després va ser modificat el juny del 1997, generant un altre excés diferent.

Anticorrupció acusa el que va ser gerent de la societat municipal Planteamiento 2000, Juan Antonio Roca, com a inductor pels delictes de prevaricació administrativa, frau en concurs amb malversació i contra l’ordenació del territori, mentre que a Muñoz se l’acusa pels mateixos delictes però en qualitat d’autor.

D’altra banda, es demana que els acusats i la societat que va firmar els convenis indemnitzin el consistori de Marbella amb 4,7 milions d’euros.

tracking