SEGRE

EUA CAMPANYA ELECTORAL

Desallotjat el quarter general de Hillary Clinton per un sobre sospitós

Contenia una pols blanca, que no era tòxica

La candidata demòcrata, Hillary Clinton.

La candidata demòcrata, Hillary Clinton.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El quarter general de la campanya de la candidata demòcrata a les eleccions presidencials dels EUA, Hillary Clinton, ubicat a Nova York, va ser desallotjat divendres després de rebre un sobre que contenia una pols blanca sospitosa. Fonts policials van indicar que les anàlisis preliminars indiquen que no es tracta d’una substància que representi perills per a la salut. Tot i així, almenys quatre persones que van poder tocar el sobre van ser examinades i no van presentar problemes de salut.

El sobre va arribar primer a una seu que la campanya de Clinton té a Manhattan i després va ser remès al quarter general, a Brooklyn. Allà va ser on un treballador el va obrir a última hora de la tarda i va descobrir la substància sospitosa. La troballa va provocar el desallotjament immediat de la seu, ubicada en l’onzena planta d’un edifici. Situacions semblants han ocorregut en els últims mesos en oficines o domicilis de la família de l’aspirant republicà, Donald Trump.

Un vídeo protagonitzat pel pare d’un militar mort en contra de Trump causa sensació

Tampoc llavors es va detectar que la pols fos perillosa. D’altra banda, Khizr Khan, el pare d’un militar dels EUA mort a l’Iraq i blanc de les crítiques del candidat republicà a la Casa Blanca, Donald Trump, ha protagonitzat un emotiu anunci a favor de l’aspirant presidencial demòcrata, Hillary Clinton. A l’anunci, Khan narra la història del seu fill, mort a l’Iraq el 2004, amb 27 anys. “Ell era un musulmà nord-americà. Li vull preguntar al senyor Trump: Tindria el meu fill un lloc als seus Estats Units?”, afirma entre llàgrimes. Ahir Trump va reiterar que construirà “un mur” amb Mèxic, que serà finançat pels EUA i “reemborsat” per Mèxic, i suspendrà la immigració “des de regions propenses al terrorisme”.

tracking