SEGRE

PARTITS

Susana Díaz crida a la "unitat" del PSOE per mantenir un partit majoritari

En cap moment no ha pronunciat la paraula abstenció

Susana Díaz crida a la

Susana Díaz crida a la "unitat" del PSOE per mantenir un partit majoritari

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta andalusa, Susana Díaz, ha cridat avui als membres del Comitè Federal a "preservar la unitat per mantenir un partit majoritari", just abans que comencés la votació sobre si mantenir el no a Rajoy o abstenir-se per facilitar la seua investidura i evitar unes terceres eleccions.

Segons fonts socialistes, Díaz ha cridat a "acatar" el resultat de la votació, amb referència als set diputats del PSC que de moment es neguen a abstenir-se.

Díaz, que -segons les fonts- no ha pronunciat la paraula abstenció durant la seua intervenció, ha apel·lat a la "responsabilitat" dels socialistes per adoptar aquesta posició; una idea que recull la resolució promoguda pels 'abstencionistes’.

La intervenció de la presidenta andalusa, que ha durat uns set minuts -gairebé el doble de la mitjana de la resta de discursos, ja que el president del comitè s’ha mostrat estricte amb els temps-, ha tancat un debat de quatre hores que han donat pas a la votació, encara que després d’aquesta està previst que prenguin la paraula alguns delegats més.

tracking