SEGRE

política

Els socialistes lleidatans confien que el PSC acordarà el 'no' a Rajoy

Ros demana al PSOE que no penalitzi el vot negatiu

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els socialistes lleidatans confien que el Consell Nacional del PSC acordarà continuar mantenint el vot negatiu a la investidura de Mariano Rajoy com a president del Govern espanyol. Així ho creuen la majoria de càrrecs i militants i per això creuen que “el vot de consciencia” seria la fórmula per no haver d’arribar al trencament de la disciplina de vot que, si cal, també estan disposats a contemplar.

En aquests termes s'han expressat aquest dilluns Àngel Ros, president del PSC a Lleida; Antoni Llevot, secretari d'organització del PSC Terres de Lleida, i Teresa Cunillera, membre del Consell Nacional i de la Executiva de Lleida del PSC-PSOE (veure vídeo).

Ros ha assegurat aquest dilluns que el seu partit està demanant a la gestora del PSOE que no penalitzi el vot en contra a la investidura del candidat del PP a president del Govern, Mariano Rajoy, si finalment el Consell Nacional dels socialistes catalans d'aquest dimarts acorda el vot en contra, com defensa el primer secretari Miquel Iceta.

Àngel Ros i Teresa Cunillera en una imatge d'arxiu.

Els socialistes lleidatans confien que el PSC acordarà el 'no' a RajoyLleonard Delshams

tracking