SEGRE

POLíTICA

Rajoy reclama acords per a un Govern "durador, sòlid i tranquil·litzador"

Es mostra disposat a buscar fórmulas que acomodin millor la solidaritat territorial

Rajoy reclama acords per a un Govern

Rajoy reclama acords per a un Govern "durador, sòlid i tranquil·litzador"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha defensat aquest dimecres aconseguir els acords necessaris per aconseguir un Executiu que pugui governar, "estable, durador, sòlid i tranquil·litzador".

Rajoy, en el seu discurs d’investidura davant del ple del Congrés, ha reiterat que no val qualsevol govern, sinó un que resolgui realment els problemes dels ciutadans i que inspiri confiança.

Pel que fa al conflicte amb Catalunya, Rajoy ha reiterat que complirà amb la seva "obligació" de defensar la sobirania nacional davant del repte secessionista, si bé s'ha mostrat disposat a buscar fórmules que acomodin millor la necessària solidaritat territorial.

Rajoy ha volgut aturar-se així, en el seu discurs d'investidura, en el que ha qualificat com "el repte més greu que té Espanya en aquests moments" i que afecta a la seva unitat, la sobirania nacional i la igualtat de tots els espanyols

D’altra banda, Rajoy ha augurat avui que l’economia espanyola crearà mig milió de llocs de treball aquest any, encara que ha advertit que la incertesa política i la paràlisi institucional poden entelar un horitzó econòmic esperançador.

Durant la primera jornada del debat d’investidura de Rajoy en el ple del Congrés dels Diputats, el líder del PP ha recordat que l’economia espanyola ha estat la que més va créixer de la zona euro el 2015 i que continuarà creixent aquest any i també el 2017.

tracking