SEGRE

SALUT AJUNTAMENT

Manuela Carmena, hospitalitzada per una indisposició

Manuela Carmena.

Manuela Carmena.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, va ser traslladada ahir a l’Hospital de la Princesa perquè se li practiquin diverses proves mèdiques després d’haver patit un episodi de “visió borrosa”, que va portar que se suspengués el ple de la ciutat de Madrid. El tercer tinent d’alcalde de Madrid, Mauricio Valiente, va anunciar una aturada en el ple cap a les 14.35 hores, i poc després va reunir de nou els regidors per informar-los que la Junta de Portaveus havia decidit reprendre la sessió “en principi” divendres vinent a les 08.00 hores.

La portaveu municipal, Rita Maestre, va indicar que l’alcaldessa va patir durant el matí un episodi de “visió borrosa” i va reclamar atenció mèdica dels serveis municipals, que per “protocol” i “per edat” van indicar a Carmena que havia de ser traslladada al centre hospitalari. “Es troba bé, de fet, ella no volia anar-se’n, sinó fer-se les proves a l’acabar el ple, però el servei mèdic li va dir que pel protocol havia d’anar a fer-se les proves directament a l’hospital”, va comentar Rita Maestre. Es tracta d’un escàner, segons va indicar la portaveu municipal, que s’ha de dur a terme a l’hospital.

L’alcaldessa va patir un episodi de “visió borrosa” que va portar a suspendre el ple

“Jo no l’estic tractant d’alcaldessa, sinó de ciutadana, vostè ha de fer-me cas, ha d’anar a l’hospital”, assegura Maestre que li va dir el metge a l’alcaldessa. “No volia anar-se’n, va dir que no, que es feia les proves quan acabés el ple”, va insistir la portaveu. Després d’interrompre el ple Mauricio Valiente, es va convocar una reunió de la Junta de Portaveus de la ciutat per abordar la conveniència de seguir amb el ple o ajornar la sessió a divendres, decisió que finalment es va adoptar.

tracking