SEGRE

EUA ELECCIONS

Trump segueix atacant i Clinton s’atansa al col·lectiu gai

La demòcrata busca més vots a Florida

Hillary Clinton i Jennifer Lopez, en un acte divendres a Miami.

Hillary Clinton i Jennifer Lopez, en un acte divendres a Miami.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat republicà a la Casa Blanca, el magnat Donald Trump, va augmentar ahir els atacs contra la seua rival demòcrata, Hillary Clinton, respecte a la nova investigació de l’FBI sobre els correus electrònics de l’exsecretària d’Estat, mentre ella va optar per continuar la seua campanya amb normalitat.

Mentre el magnat va seguir amb els seus atacs a l’exprimera dama, la candidata demòcrata va prometre avançar cap a una societat més igualitària en un míting amb la comunitat LGBT celebrat al sud de Florida, un estat on les últimes enquestes mostren un empat tècnic entre ella i el candidat republicà, Donald Trump.

Després d’haver estret els llaços amb els llatins en un concert gratuït i multitudinari de Jennifer Lopez a Miami, l’exsecretària d’Estat es va atansar ahir a lesbianes, homosexuals, bisexuals i transsexuals (LGBT) a Wilton Mannors, al nord de Miami, per demanar-los que votin.

A més de les enquestes, sembla que la candidata demòcrata Clinton també pren avantatge sobre Trump en despesa i contribucions. Hillary ha recaptat fins a la data el doble que el candidat republicà, 653 milions d’euros.

tracking