SEGRE

POLÍTICA SOBIRANISME

Rufián insisteix en les crítiques al PSOE per l’abstenció

Gabriel Rufián.

Gabriel Rufián.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu adjunt d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, va afirmar ahir que “alguns” socialistes “parlen tant” d’ell “per no parlar d’altres coses”, en al·lusió a l’abstenció del PSOE en la investidura de Mariano Rajoy com a president del Govern. Rufián va valorar així les crítiques rebudes per part d’alguns diputats de diferents formacions del Congrés després que acusés els socialistes de “traïdors” i de doblegar-se davant d’una “cacic”, amb referència a la presidenta andalusa, Susana Díaz, i als interessos dels grans consells d’administració de l’Ibex-35.

El diputat independentista, a més, va animar a tots aquells que opinin que va ser “molt dur” durant el debat d’investidura a “sortir al carrer” per saber “què és el que pensa” la gent, va assenyalar. “El PSOE va dir cent vegades que no faria el que va fer dissabte”, va remarcar Gabriel Rufián.

D’altra banda, el portaveu d’ERC al Congrés, Joan Tardà, va acusar l’exsecretari general del PSOE Pedro Sánchez de mentir a l’haver dit que es va reunir amb la seua formació per intentar un govern alternatiu al de Rajoy el mes de març passat. “És un mentider. Va dir que s’havia reunit amb els independentistes i és una gran mentida”, va apuntar Tardà.

tracking