SEGRE

POLíTICA

Rivera descarta entrar en un Govern del PP si segueix Rajoy

Sí que veu un "espai comú" amb PP i PSOE per abordar les reformes estructurals.

Rivera descarta entrar en un Govern del PP si segueix Rajoy

Rivera descarta entrar en un Govern del PP si segueix Rajoy

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha assegurat que el seu partit no entrarà al nou Govern de Mariano Rajoy, possibilitat que ell va rebutjar des del "primer dia" pel "continuisme" dels populars i del seu líder, i veu un "espai comú" amb PP i PSOE per abordar les reformes estructurals.

En declaracions a TV3, el president de Ciutadans ha insistit que el paper del seu partit serà el d’una oposició "responsable" i "constructiva", ja que l’acord d’investidura amb el PP va ser a "canvi de reformes i no de cadires".

Rivera, a més, ha recalcat que va declinar formar part del nou Govern de Mariano Rajoy des del "primer dia" a causa del "continuisme" del PP, que "no va voler renovar-se" davant dels casos de corrupció, i del seu líder, que "no representa la regeneració" que requereix, al seu judici, aquest partit.

En aquest sentit, i preguntat si Ciutadans podria formar part del Govern entrada la legislatura, Rivera ha dit categòric: "Si no hi ha renovació, no. Si seguim amb el mateix president, no".

D’altra banda, ha apreciat un "espai comú" entre el PP, el PSOE i Ciutadans per abordar les reformes estructurals d’Espanya davant els "pegats temporals" que ha emprès, segons la seua opinió, l’Executiu de Mariano Rajoy, després de recordar que cent de les mesures acordades amb els populars formaven part del pacte amb els socialistes.

El líder de la formació taronja ha reclamat del nou Executiu que sigui "dialogant", "estigui a l’altura" i un "gir de 180 graus" per emprendre les reformes.

tracking