SEGRE

VIOLÈNCIA JIHADISTA

Les tropes iraquianes alenteixen l’avanç dins de Mossul

Unitats de l’Exèrcit i de la policia iraquians a prop de Mossul.

Unitats de l’Exèrcit i de la policia iraquians a prop de Mossul.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les forces iraquianes van prendre ahir el control d’una important localitat al sud de la ciutat de Mossul, mentre que als barris orientals van alentir l’avanç, davant de la presència de jihadistes infiltrats del grup Estat Islàmic (EI).

Les forces estan eliminant els explosius i evacuant els civils d’aquestes zones, mentre netegen els barris d’Al-Karama, Shuqaq al-Jadraa i Al-Qudis de les bosses de resistència de l’EI que continuen a l’interior. La por més gran de les tropes iraquianes són precisament els atacs suïcides dels milicians infiltrats.

D’altra banda, almenys divuit persones van morir a l’esclatar dos bombes al pas d’un comboi de famílies que s’escapaven d’una ciutat presa per Estat Islàmic al nord de l’Iraq.

Mentrestant, a Síria, els combats es van reprendre a l’extraradi oest i sud-oest de la ciutat siriana d’Alep, després d’una “treva humanitària” durant la jornada de divendres declarada per Rússia i l’Exèrcit sirià, mentre que la calma es va mantenir als barris assetjats de l’est de l’urbs.

tracking