SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Dos morts en un tiroteig a la Mina de Barcelona

Els Mossos d’Esquadra detenen tres persones per la seua relació amb el crim || Una venjança entre narcos, principal hipòtesi

Imatge de l’edifici on es va trobar una de les víctimes.

Imatge de l’edifici on es va trobar una de les víctimes.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir tres persones per la seua presumpta relació amb la mort de dos homes que van ser tirotejats la matinada de dissabte a diumenge prop d’una comissaria de la policia catalana al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs. Segons van assenyalar fonts pròximes al cas, un enfrontament entre narcos procedents de països d’Europa de l’Est és la principal hipòtesi que estudien els agents que investiguen el tiroteig.

Segons van informar els Mossos d’Esquadra, el tiroteig, en el qual va resultar ferit un tercer home, va tenir lloc cap a les 04.00 hores a l’entrada d’un edifici de Sant Adrià de Besòs. Els agents van acudir al lloc dels fets i van trobar un home, de trenta anys, mort per arma de foc a l’entrada d’un edifici, i dos més de 36 i 38 anys ferits, van assenyalar fonts properes al cas.

Els tres detinguts i les víctimes eren originàries d’Europa de l’Est, segons la policia

Un dels ferits, de 36 anys, va ser traslladat en estat crític a l’Hospital Sant Pau de Barcelona, on va morir instants després, mentre que l’altre, de 38 anys, està ingressat a l’Hospital Vall Hebron de Barcelona en estat greu a causa dels trets que va rebre al tòrax.

Els fets es van desencadenar en un immoble situat als baixos del número 32 del carrer Marte, a Sant Adrià, molt a prop de la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

Segons fonts municipals una de les víctimes va ser trobada al replà de l’edifici, una segona a l’interior del pis i una tercera a prop de la comissaria, en un carrer que va quedar acordonat per la policia. Per la seua presumpta relació amb el tiroteig, la policia va detenir tres persones originàries de l’Europa de l’Est, d’on també se sospita que procedien les víctimes, malgrat que els Mossos d’Esquadra treballen encara per comprovar-ne les identitats ja que anaven indocumentats quan van rebre els trets.

En aquest sentit, un jutjat d’instrucció de guàrdia de Badalona va obrir diligències per investigar el doble crim i va decretar el secret de sumari de la causa.

tracking