SEGRE
Eleccions EUA: Minut a minut

Eleccions EUA: Minut a minut

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des de SEGRE.com iniciem un especial sobre les eleccions nord-americanes amb un seguiment de tot el que passi durant tota la jornada electoral. Us emplacem a seguir-nos durant tota aquesta retransmissió!

PARTICIPA: Seguiu-nos via Twitter al nostre comptel'etiqueta #EleccionsEUASegre o el Moment Especial EUA. També us emplacem a participar en aquest seguiment i comentar i preguntar el que vulgueu a través de les nostres plataformes socials o els mateixos comentaris d'aquesta pàgina.

XAT EN DIRECTE: Obrim la plataforma de xats en viu per comentar tots els temes que vulgueu.

Resultats en directe

' + 'Vots: ' + Highcharts.numberFormat(Math.abs(this.point.y), 0); } }, credits: {enabled: false}, exporting: {enabled: false}, series: [{ name: 'Hillary Clinton', data: [-228] }, { name: 'Donald Trump', data: [290] }] }); }); }); //]]>

 

Actualització del mapa en directe.

Passa per sobre de cada estat per veure la informació bàsica i clica per ampliar detalls.

Seguiment minut a minut

Minut a minut de tot el que passi als col·legis electorals i primers resultats. Tot el que publiquem serà en hora local.

00:32 La participació a Florida ha registrat un increment del 36% del vot anticipat respecte el 2012  00:15 Tanquen els primers centres de votació d'Indiana i Kentucky 23:50 Tensió a la Trump Tower entre partidaris i detractors de Donald Trump. 23:20

23:10 Llargues cues als centres de vots de comunitats llatines de Nova York. 22:50 Rebutjada la demanda de Trump per irregularitats en el vot de Nevada 22:45 Trump convoca els seus seguidors al Hilton de Nova York a les 18:30 hora local (23:30). Clinton farà el mateix al Javits Center de Manhattan.   Primer tancaran els col·legis electorals a la costa est i els estats de Hawaii i Alaska seran els últims.

Així s'anirant coneixent els resultats de les votacions 19:00 El vot dels nord-americans a Espanya és una incògnita però també compta. Ho expliquem aquí 17:58

VÍDEO: Aquestes són les cues per a votar a un col·legi del West Village. Via @xavimenos 16:50 Obama compleix amb el seu ritual partit de bàsquet en la jornada electoral 16:00 Donald Trump vota a Manhattan i diu que tot està sortint "molt bé"   VÍDEO: L'inici de la jornada electoral als Estats Units 14:30 Hillary Clinton vota a Nova York y confía en la seua victòria electoral   La diferència de costa a costa és de 4 fusos horaris, tot i que Estats Units està dividit en 9 fusos diferents. Això significa que els primers col·legis de la costa est tancaran a la 1 de la matinada i els darrers ho faran a les 5 del matí (costa oest). Alaska, que és un estat separat, tancarà a les 7 del matí (hora catalana) 13:00 Obren els primer col·legis electorals de la costa est.

tracking