SEGRE

INTERNACIONAL

Hillary Clinton vota a Nova York i confia en la seua victòria electoral

Va votar a l’escola Douglas G. Graffin, a Chappaqua, al comtat de Westchester, on va fixar la seua residència per poder presentar-se com a candidata a senadora per Nova York

Hillary Clinton vota a Nova York i confia en la seua victòria electoral

Hillary Clinton vota a Nova York i confia en la seua victòria electoral

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La candidata presidencial demòcrata, Hillary Clinton, va votar ja en els comicis que se celebren aquest dimarts en EE .UU. i, en unes breus declaracions als periodistes, va destacar la importància del moment i va dir confiar en la seua victòria.

"Espero guanyar", va afirmar Clinton a la sortida d’un centre de votació a la localitat de Chappaqua, a l’estat de Nova York, on té la seua residència.

"Hi ha molta gent involucrada en això, i hi ha una gran responsabilitat en joc", va agregar la candidata presidencial demòcrata poc després de dipositar el seu vot, cap a les 8.00 hora local (13.00 GMT).

Clinton va votar a l’escola Douglas G. Graffin, a Chappaqua, al comtat de Westchester, on va fixar la seua residència per poder presentar-se com a candidata a senadora per Nova York, amb un mandat que va mantenir des de 2001 i 2009.

La candidata demòcrata va acudir al centre de votació acompanyada del seu marit, l’expresident Bill Clinton (1993-2001), dos hores després que obrissin els col·legis electorals a la costa aquest dels Estats Units.

L’exsecretària d’Estat va entrar a un centre de votació botiga de fotògrafs i curiosos que utilitzaven contínuament els seus telèfons mòbils per recollir el moment.

Amb aire despreocupat i somrient, els Clinton van saludar funcionaris i treballadors que es trobaven allà, i es van mantenir en el centre de votació durant prop de deu minuts.

A fora, Hillary Clinton va aprofitar per saludar els seus partidaris i fer les seues breus declaracions als periodistes, abans d’entrar al vehicle que la traslladava.

Clinton seguirà els resultats en aquest estat i al final de la jornada acudirà a un centre de convencions de la ciutat de Nova York per participar en un acte públic després que es donin a conèixer els resultats.

També votarà més tard a Nova York el rival de Clinton, el republicà Donald Trump, que, igual com la candidata demòcrata ha convocat una "festa de la victòria" en un hotel d’aquesta ciutat.

tracking