SEGRE

SUCCESSOS

Detinguts a Màlaga els pares d'una nadó morta amb signes de maltractament

Viuen en condicions insalubres

Detinguts a Màlaga els pares d’una nadó morta amb signes de maltractament

Detinguts a Màlaga els pares d’una nadó morta amb signes de maltractament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els pares d’una nena de tres mesos han estat detinguts després de portar al Hospital Materno Infantil de Màlaga a la seua filla morta, que presentava signes de suposats maltractaments, possible desnutrició i mala cura en general, han confirmat fonts policials.

Els fets van ocórrer aquest dijous, a primera hora del matí, quan el pare va acudir a l’hospital amb la petita ja morta, per la qual cosa els pediatres van alertar la Policia Nacional.

Segons avança avui el Diario Sur de Màlaga, el pare, en detectar que la nadó es trobava malament, va decidir portar-la a l’hospital malagueny però quan va arribar la petita ja estava morta.

La mare, que també ha estat detinguda, ha assegurat que es trobava treballant quan van succeir els fets.

Quan els pediatres van comprovar l’estat de la nena van activar el protocol establert davant de possibles casos de maltractaments o abandó infantil i van donar compte a la Policia Nacional.

Després de procedir a l’aixecament del cadàver de la nadó, els agents van detenir els progenitors i el jutge va decretar el secret de les actuacions.

Segons el diari malagueny, els pares viuen en una casa de lloguer situada al districte de Puerto de la Torre, en condicions insalubres i juntament amb diversos gossos.

En les pròximes hores a la nena se li practicarà l’autòpsia que haurà de determinar les causes de la seua mort així com l’origen de les lesions que presentava quan va ser examinada pels pediatres.

tracking