SEGRE

SUCCESSOS

Un terratrèmol de 4.2 sacseja novament el centre d’Itàlia

De moment no s’ha informat de víctimes o danys materials en una zona abandonada a l’agost

Un terratrèmol de 4.2 sacseja novament el centre d’Itàlia

Un terratrèmol de 4.2 sacseja novament el centre d’Itàlia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un terratrèmol de magnitud 4.2 en l’escala de Richter va sacsejar el centre d’Itàlia, amb epicentre a la mateixa zona en la qual es van registrar els sismes de les últimes setmanes i de l’agost passat, segons va confirmar l’Institut Nacional de Geofísica i Vulcanologia del país (INGV).

La tremolor es va registrar a deu quilòmetres de profunditat a les 15.43 hora local (14.43 GMT) i l’epicentre es va ubicar a quatre quilòmetres d’Accumoli (província de Rieti) i a nou a Arquata del Tronto (Ascoli Piceno), dos localitats destruïdes al terratrèmol del 24 d’agost, en el qual van morir 297 persones.

De moment no s’ha informat de víctimes o danys materials, considerant a més que aquestes localitats van quedar abandonades com a conseqüència de la tremolor de l’agost passat.

Aquestes tremolors, segons els experts, formen part de les repliques dels que es van succeir entre el 26 i el 30 d’octubre, el major de 6,5 graus, que va devastar nombrosos pobles d’aquesta zona muntanyosa entre les regions d’Úmbria i Las Marcas.

Les tremolors no cessen i es registren centenars cada dia entre els 2 i 3 graus de magnitud.

El terratrèmol del 30 d’octubre ha deixat milers de persones sense llar i de moment a la regió d’Úmbria són 4.213 les persones assistides i que han estat reallotjades en hotels o en botigues instal·lades en campaments organitzats per Protecció Civil.

tracking