SEGRE

trànsit

Detingut a Mont-roig del Camp un camioner que multiplicava per onze la taxa d'alcohol

Diversos usuaris que circulaven per l’A-7 van avisar que un camió circulava molt lentament i fent ziga-zaga

Detingut a Mont-roig del Camp un camioner que multiplicava per onze la taxa d’alcohol

Detingut a Mont-roig del Camp un camioner que multiplicava per onze la taxa d’alcohol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han detingut un camioner a Mont-roig del Camp (Tarragona) que superava en més d’onze vegades la taxa màxima d’alcoholèmia permesa, ja que va donar 1,66 mg/l quan el límit per a conductors professionals és de 0,15 mg/l, segons ha explicat aquest dijous la policia catalana.

Els Mossos van detenir ahir dimecres a Mont-roig del Camp a un home de 35 anys, de nacionalitat romanesa i amb domicili desconegut, com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària i conduir sota els efectes de l’alcohol.

Els fets van succeir dimarts a la nit dimecres a l’autovia A-7, quan diversos usuaris que circulaven en sentit sud van avisar que un camió circulava molt lentament i fent ziga-zaga.

Ràpidament, una patrulla de trànsit es va apostar en aquesta via i va veure com un camió circulava en sentit sud a una velocitat de 25 km/h i creuava constantment els dos carrils de circulació.

Darrere del camió hi havia una retenció important de vehicles que circulaven amb els llums d’emergència i que no podien avançar-ho amb seguretat.

Els agents es van fer càrrec de la situació i van poder guiar al camió fins la sortida de l’autovia A-7 a Mont-roig del Camp, i una vegada aturat el vehicle els agents van fer sortir al conductor, que mostrava símptomes clars d’anar begut.

En aquest sentit, més enllà de la forta olor d’alcohol i els problemes de l’home per mantenir-se dret, la prova d’alcoholèmia va donar com a resultat 1,66 mg/l, una taxa que suposa multiplicar per onze la permesa per a conductors professionals, que és de 0,15 mg/l.

Per tot això, els agents van detenir l’home i van immobilitzar el camió, i el detingut va passar ahir a disposició judicial a Reus i va quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking