SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA MASCLISTA

Una dona sota protecció policial, assassinada per l’exparella a Lleó

L’home, que tenia una ordre d’allunyament, es va penjar després de matar-la amb una destral || Indaguen el suïcidi d’un altre home al trobar una anciana morta

Un cotxe de la Guàrdia Civil al costat de l’habitatge on es van trobar els cadàvers a Lleó.

Un cotxe de la Guàrdia Civil al costat de l’habitatge on es van trobar els cadàvers a Lleó.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els cadàvers d’un home i una dona es van trobar a última hora de dijous a la tarda en un habitatge de la localitat lleonesa de La Virgen del Camino, segons van confirmar fonts policials, que van precisar que tot apunta que es tracta d’un cas de violència masclista.

La dona, que estava sota protecció policial, presentava diverses ferides per arma blanca, suposadament causades per la seua exparella, de qui acabava de separar-se, mentre que l’home es va penjar. Al lloc del succés van localitzar la destral amb què l’home, de 60 anys, suposadament ha acabat amb la vida de la seua exdona, de 54, amb la qual tenia dos fills. L’home tenia una ordre d’allunyament que el prohibia atansar-se a menys de 250 metres de la dona i, com estableix el protocol per als casos de dones amb ordre d’allunyament, la policia local de La Virgen del Camino va parlar cap a les tres de la tarda del mateix dijous amb la dona sense que s’alertessin riscos.

Pel que sembla, la dona vivia amb un dels dos fills, en concret amb una filla, a Àvila, i per causes que es desconeixen havia tornat a la localitat lleonesa. Aquest és el segon cas mortal de violència masclista a Espanya aquesta setmana, després de la mort a cops d’una altra dona, dimecres. A Espanya, seria el cas número 39 de morts per la violència masclista.

En un altre ordre de coses, els Mossos d’Esquadra van trobar ahir divendres el cos d’una anciana de vuitanta anys a Súria i la policia va confirmar que es tracta d’un homicidi ja que van trobar signes de violència al cadàver.

La dona estava desapareguda des d’aquest dijous a la tarda i la van trobar uns treballadors de les mines de Súria al camí d’accés.

El marit va ser el que va interposar una denúncia a la comissaria cap a les 20.30 hores ja que la dona no havia tornat al seu habitatge des d’un centre de lleure en el qual havia passat la tarda.

Els Mossos d’Esquadra investiguen així mateix si hi ha relació d’aquest crim amb un suïcidi d’un home jove que va tenir lloc ahir al matí a la mateixa localitat, i que no és el marit de la dona.

tracking