SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Detingut a Lloret de Mar un alemany per degollar la seua dona

El detingut amb el tatuatge.

El detingut amb el tatuatge.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a Lloret de Mar un fugitiu alemany acusat d’haver degollat l’octubre passat la seua parella de 20 anys a la localitat alemanya de Freyung, després de la qual cosa va fugir posteriorment a Espanya amb el nadó dels dos, de tan sols 18 mesos. Segons va informar ahir la Policia Nacional, el presumpte criminal va ser localitzat i detingut per especialistes del GOES en una habitació d’un aparthotel de Lloret de Mar, on s’allotjava, i la prioritat era preservar la seguretat del nadó.

Els fets pels quals el buscaven van tenir lloc fa menys d’un mes, malgrat que els investigadors encara no han pogut precisar la data exacta de l’assassinat. El detingut s’ha tatuat al braç la data de naixement de la dona i la que podria ser la de l’assassinat donant-li les “gràcies per tot”. Els agents de la Policia alemanya van localitzar el cos sense vida de la jove al seu apartament de la localitat bavaresa, ficat en sacs d’escombraries i amb greus talls al coll que van acabar amb la seua vida. La seua parella i presumpte autor dels fets va fugir amb el fill de tots dos, de tot just 18 mesos, i es va emportar, a més, el telèfon de la dona amb la intenció de mantenir actius els seus perfils en xarxes socials i despistar així els agents, ha informat la Policia Nacional. Dies més tard, el passat 7 de novembre, des del perfil de la víctima a Facebook va pujar una foto amb el seu fill al costat de la Torre Eiffel a París.

Els agents així van constatar que el fugitiu va dormir en un hotel de Tarifa, on es va registrar amb la identitat d’un germà, va realitzar dos reintegraments en caixers automàtics de Valladolid per 500 euros cadascun, i va transitar per l’autopista AP-7, on el van detectar als peatges de Torreblanca (Castelló) i, posteriorment, de Martorell.

tracking