SEGRE

SÍRIA GUERRA

Set nens morts i un total de vint ferits en l’atac a una escola siriana d’Alep

Imatge d’una columna de fum després d’un atac a Alep.

Imatge d’una columna de fum després d’un atac a Alep.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys set nens van morir i prop de vint més van resultar ferits ahir per l’impacte de projectils en una escola i d’altres zones de l’oest de la ciutat septentrional siriana d’Alep, va informar l’Observatori Sirià de Drets Humans. Els atacs es van produir als barris d’Al Forqan i Al Mokambo, a l’entorn del parc Al Sabil, i a l’àrea de Shijan, totes sota el control del règim sirià.

L’organització no governamental no va descartar la possibilitat que augmenti la xifra de víctimes mortals, ja que entre els ferits hi ha casos de gravetat. Un dels projectils va impactar en una sala de l’escola Al Forqan i va matar set alumnes, a banda de ferir una professora i dinou estudiants més, tots de gravetat.

D’altra banda, a l’Iraq, Estat Islàmic ha robat òrgans humans dels membres del seu mateix grup que es trobaven ingressats a l’hospital de Nínive i els ha traslladat a Síria per poder vendre’ls a màfies internacionals, segons informa la televisió iraquiana Alsumaria.

“Una unitat mèdica pertanyent a Estat Islàmic va robar els òrgans humans, incloent ronyons i d’altres òrgans de vuitanta-cinc milicians a l’hospital de Nínive i els ha traslladat a diversos hospitals als afores de la ciutat”, va afegir la cadena Alsumaria.

tracking